Mae West Quiz


The answers appear after the last question, number 10.


1. Where was Mae West born?

a. Pittsburgh, PA
b. Clearwater, FL
c. Brooklyn, NY

2. She began her career where?

a. in burlesque
b. on radio
c. in movies

3. Miss West was jailed for 10 days for what?

a. reckless driving
b. obscenity
c. robbery

4. In Belle of the Nineties, what is her character's name?

a. Ruby Carter
b. Ruby Clinton
c. Betty Ford

5. Who does Mae West marry in My Little Chickadee?

a. W.C. Fields
b. Cary Grant
c. David Niven

6. What is her character's name in Go West Young Man?

a. Isabel Jewell
b. Alice Brady
c. Marvis Arden

7. In Myra Breckinridge, Mae made her comeback at what age?

a. 84
b. 65
c. 50

8. What is the title of Mae West's memoir?

a. Come Up and See Me Sometime
b. Goodness Had Nothing to Do with It
c. Peel Me a Grape

9. She Done Him Wrong is based on a play written by whom?

a. Mae West
b. Dorothy Parker
c. Lina Wertmuller

10. In Goin' to Town, what does Mae play?

a. a nun
b. a teacher
c. a saloon girl



Answers: 1-c, 2-a, 3-b, 4-a, 5-a, 6-c, 7-a, 8-b, 9-a, 10-c


The Film Buff's Quiz

IntelligentsiaNetwork.com (Home)