Ingrid Bergman Quiz


The answers appear after the last question, number 10.


1. Where was Ingrid born?

a. Stockholm
b. Oslo
c. Moscow

2. Her first American movie role was in what film?

a. Bells of St. Mary's
b. Fear
c. Intermezzo

3. Miss Bergman received her first Oscar for what film?

a. Joan of Arc
b. Gaslight
c. Adam Had Four Sons

4. Who was her second husband?

a. Claude Rains
b. Cary Grant
c. Roberto Rossellini

5. Bergman starred in this film based on a Hemingway novel.

a. Casablanca
b. For Whom The Bell Tolls
c. Dr. Jekyll & Mr. Hyde

6. Ingrid spies for the Americans and marries Claude Rains' character in what film?

a. Autumn Sonata
b. Goodbye Again
c. Notorious

7. In Spellbound, Ingrid plays what role?

a. Dr. Peterson
b. Maria
c. Paula

8. In what movie does Bergman fall in love with a refugee doctor played by Charles Boyer?

a. Arch of Triumph
b. Voyage in Italy
c. Hideaways

9. In Indiscreet, Ingrid plays an actress named what?

a. Anna Freud
b. Ann Kelsey
c. Anna Kalman

10. In Saratoga Trunk, who is Bergman's co-star?

a. Claude Rains
b. Gary Cooper
c. Humphrey Bogart



Answers: 1-a, 2-c, 3-b, 4-c, 5-b, 6-c, 7-a, 8-a, 9-c, 10-b


The Film Buff's Quiz

IntelligentsiaNetwork.com (Home)