Bette Davis Quiz


The answers appear after the last question, number 10.


1. Where was Bette Davis born?

a. Lowell, MA
b. East Vandergrift, PA
c. Morgantown, WV

2. Her real name is what?

a. Betty Smith
b. Ruth Elizabeth Davis
c. Pamela Reed

3. Bette plays a maturing stage actress in what film?

a. The Little Foxes
b. Jezebel
c. All about Eve

4. In Now, Voyager, Miss Davis is what?

a. a spinster
b. a stripper
c. a prostitute

5. Who is Bette's love interest in Jezebel?

a. Henry Fonda
b. Humphrey Bogart
c. James Stewart

6. She plays a socialite in what film with Claude Rains?

a. The Old Maid
b. Marked Woman
c. Mr. Skeffington

7. In The Corn is Green, Bette plays what character?

a. Miss Moffat
b. Mrs. Welsh
c. Mrs. Steiner

8. In Watch on the Rhine, Bette Davis is chased by what?

a. Nazi agents
b. screaming fans
c. rabid dogs

9. Bette's character in The Letter is what?

a. a nanny
b. a postal worker
c. a murderess

10. In The Virgin Queen, who does Davis play?

a. Queen Elizabeth I
b. Queen Victoria
c. Queen Elizabeth II

Answers: 1-a, 2-b, 3-c, 4-a, 5-a, 6-c, 7-a, 8-a, 9-c, 10-a

The Film Buff's Quiz

IntelligentsiaNetwork.com (Home)